Rörex

Rörex logga fet

Har ni problem?

Kontakta oss så löser vi det

Beskriv ditt problem

Vi åtgärdar ditt problem

VVS

VVS står för värme, ventilation och sanitet. Oftast när gemene man pratat om VVS tänker man på rör och vatten. Det vanligaste man söker efter är byte av inkommande vattenledning och andra installationer i exempelvis badrum eller kök.  Men även diverse problem med avloppsledningar såsom stopp i avloppet exempelvis.  

Exempel på arbeten som en rörmokare eller VVS-montör gör är att ta hand om olika stopp i avloppet, läckor i rör, byta ut delar av rör eller alla, genomför en inspektion av dina rör för att se aktuellt skick på dem, installerar nya avlopps- eller vattenledningar samt kranar, toalett, dusch med mera.

När det kommer till våtutrymmen såsom badrum, kök eller tvättstuga så är det alltid viktigt att arbete utförs av kunniga hantverkare. Detta då det kan bli höga kostnader om skador uppstår i efterhand om det visar sig att arbetet inte är utfört av yrkeskunniga. Då gäller oftast inga försäkringar och man får själv stå för hela kostnaden. Därför är det bättre att direkt ta in kunniga rörmokare som kan göra ett korrekt och säkert arbete från början.

Kontakta oss så hjälper vi er med era rör och ledningar. 

 

Ska ni renovera kök eller badrum? Eller bygga ett helt nytt? Vi kan hjälpa er med installationer av rör, blandare, kranar etc. Läs mer.. 

Envist stopp i avloppet eller återkommande stopp? Vi kommer ut och hittar orsaken och fixar det. Läs mer…