Rörex

Rörex logga fet

Har ni problem?

Kontakta oss så löser vi det

Beskriv ditt problem

Vi åtgärdar ditt problem

Jour

Ibland uppstår problem som inte kan vänta så länge. Kanske har ni ett totalstopp i toaletten som inte går att lösa själv, vatten som står och sprutar ifrån ett brustet rör eller kanske en dålig lukt från avloppen som sprider sig i hela huset. Det är några exempel på sådant som kan vara mer akuta ärenden. 

För att avhjälpa akuta problem har vi en jourbil som vi kan skicka ut med kort varsel. Vi rekommenderar dock att inte höra av er utanför ordinarie arbetstider om inte problemet är verkligen akut och inte kan vänta ett par timmar. Ett sådant problem kan exempelvis vara att vattnet sprutar och ni inte kan få stopp på det. Då finns risk för stora vattenskador och är ett akut problem vare sig det händer mitt i natten eller under dagen. Är det däremot så att en toalett får totalstopp eller en lukt börjar komma upp ur avloppet kan detta problem vänta till morgonen efter. 

Andra problem som kan vara akuta är att gasledningar läcker och ni inte kan stänga av gasen. Detta innebär en stor risk och då bör ni ringa 112. Har ni övriga problem med att era gasolprodukter inte fungerar eller ni behöver installera är ni välkomna att kontakta oss. 

Tryggare val med över 30 års erfarenhet inom VVS i Stockholm