Rörex

Rörex logga fet

Har ni problem?

Kontakta oss så löser vi det

Beskriv ditt problem

Vi åtgärdar ditt problem

OM OSS

Vi är ett företag med lång bakgrund inom rörmokeri, gas, kylsystem med mera. Över 30-års erfarenhet och många nöjda och återkommande kunder. Vårt kontor ligger i Sollentuna norr om Stockholm och vi arbetar främst i Norrort. Är det ett större jobb kan vi även ta oss lite längre kring Stockholm.

Rörex har fått flera fina utmärkelser och har högsta kreditklassificeringen. Detta innebär att vi sköter vår ekonomi och är ett företag att lita på. All vår personal har adekvat utbildning och vi skickar inte ut någon på ett jobb som inte innehar rätt kompetens eller kunskap. Vi innehar även de nödvändiga certifikaten för VVS samt gas. Våra medarbetare är försäkrade för att ytterligare öka er trygghet i valet av oss som er rörmokare, VVS-montör eller gasinstallatör.

Vare sig du är privatperson, fastighetsägare eller företagare kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för allt från att få råd, tips, boka en service eller för att fixa ett problem.

Pålitlig partner

Vi har fått högsta kreditkklass vilket betyder att vi är ett välskött företag med ordning på finanserna. För att få detta betyg krävs en långsiktigt och stabilt arbete.

Gas

Vi har den kunskap och kompetens som krävs för att arbeta med gasinstallationer samt besiktning & service av gasledningar eller gasolprodukter.

Certifikat

Vi har de certifikat som krävs av en rörmokare. Du som kund kan känna dig trygg med att vi gör ett jobb som håller.

Referenser

Genom våra år inom VVS-branschen har vi fått många nöjda och återkommande kunder. Vi är arbetar professionellt med försäkringar och adekvat utbildning. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att det vi har åtgärdat håller och är försäkrat för framtiden. Här kan ni få läsa lite om var några av våra kunder tycker om oss.