Rörex

Rörex logga fet

Behöver er BRF en rörmokare?

Då har ni hittat rätt

Beskriv ditt problem

Vi åtgärdar ditt problem

Återkommande kunder

Vi har många kunder som återkommer till oss. Det är vi mycket stolta och glada över.

Snabb hjälp

Hos oss får ni snabb hjälp. Har ni ett akut problem så kontakta oss så kommer vi direkt. Vi har rörmokare som har jour dygnet runt.

Journummer

Vid akuta besvär så är det bästa att ringa oss på 08 - 92 92 00 så kan vi snabbt hjälpa er.

Serviceavtal

Vill ni känna en trygghet i att ni vet vem ni ska kontakta vid problem med rören. Då ska ni boka ett serviceavtal med oss.

BRF Service

Är ni en bostadsrättförening som är ute efter en rörmokare? Då har ni hittat helt rätt. Vi kan hjälpa till med både enstaka och löpande VVS-tjänster för BRF:er.

Våra rörmokare kan åta sig både stora och små VVS-arbeten. Har ni flera lägenheter som är i behov av en tjänst samtidigt så kan vi boka in oss en dag på flera samtidigt. Vi kan även skriva på ett löpande avtal där vi kommer till er när behov uppstår. Ni har då en trygghet i att inte behöva leta upp en rörmokare varje gång något händer och kanske stå där akut med sprutande rör utan att hitta någon som kan komma just då. Har ni ett avtal med oss så ser vi till att komma ut till er så snabbt vi kan när behov uppstår.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer eller få en offert.

Varför välja oss?

Enstaka problem

När det kommer till VVS så handlar det ibland om väldigt akuta besvär som till exempel stopp i avloppet. I en BRF kan ett stopp i avloppet bli än mer akut då det kan drabba fler än ett hushåll. Vi kommer snabbt ut och kollar på ert stopp och fixar det. 

Förutom akuta problem kan vi även hjälpa till med exempelvis service av rör, gasinstallationer, service eller reparation av värmepumpar, kylanläggningar och mycket mer. Kontakta oss så kommer vi till er och fixar era rör. 

Rullande avtal

Som BRF kan man vara i behov av rörmokare vid upprepade tillfällen. Det är flera hushåll där diverse behov eller problem kan uppstå. Med ett rullande avtal hos oss så kan ni tryggt veta att en rörmokare finns till hands när ni behöver en. Det är även en extra service för de som bor i er bostadsrättsförening att veta att det finns en rörmokare de kan kontakta om de behöver hjälp med allt från att installera en diskmaskin eller tvättmaskin till att avhjälpa ett stopp i avloppet. 

Kontakta oss så kan vi ge er en offert på ett rullande avtal för BRF service. Vi har inga problem med att testköra en tid för att ni ska känna er trygga och nöjda med ert val. Vi är säkra på att ni kommer att vara nöjda med oss så som många av våra tidigare och nuvarande kunder är.