Rörex

Rörex logga fet

Vatten

Vi installerar och renoverar

Beskriv ditt problem

Vi bokar in en tid

Vi åtgärdar ditt problem

Återkommande kunder

Vi har många kunder som återkommer till oss. Det är vi mycket stolta och glada över.

Snabb hjälp

Hos oss får ni snabb hjälp. Har ni ett akut problem så kontakta oss så kommer vi direkt. Vi har rörmokare som har jour dygnet runt.

Journummer

Vid akuta besvär så är det bästa att ringa oss på 08 - 92 92 00 så kan vi snabbt hjälpa er.

Serviceavtal

Vill ni känna en trygghet i att ni vet vem ni ska kontakta vid problem med rören. Då ska ni boka ett serviceavtal med oss.

Vatten

VVS står för värme, ventilation och sanitet. Oftast när gemene man pratat om VVS tänker man på rör och vatten. Det vanligaste man söker efter är byte av inkommande vattenledning och andra installationer i exempelvis badrum eller kök.   

När det kommer till våtutrymmen såsom badrum, kök eller tvättstuga så är det alltid viktigt att arbete utförs av kunniga hantverkare. Detta då det kan bli höga kostnader om skador uppstår i efterhand om det visar sig att arbetet inte är utfört av yrkeskunniga. Då gäller oftast inga försäkringar och man får själv stå för hela kostnaden. Därför är det bättre att direkt ta in kunniga rörmokare som kan göra ett korrekt och säkert arbete från början.

Kontakta oss så kan vi hjälpa er hela vägen från projektering till avslutat projekt av såväl inkommande vattenledningar som installationer av kranar med mera.

Exempel på arbeten som en rörmokare eller VVS-montör gör är att ta hand om olika stopp i avloppet, läckor i rör, byta ut delar av rör eller alla, genomför en inspektion av dina rör för att se aktuellt skick på dem, installerar nya avlopps- eller vattenledningar samt kranar, toalett, dusch med mera.

Varför välja oss?

Installation badrum

Ska ni renovera eller bygga ett nytt badrum? Det första ni bör ta med i tankarna är hur rör och inkommande vattenledningar ser ut och var de är placerade. Att ta med en rörmokare tidigt i planeringsstadiet är en god idé för att försäkra sig om att planeringen går att genomföra. Det kan ibland vara bättre att sätta toaletten på ett ställe på grund av hur vattenledningarna ligger.

Då ett badrum ska klara många års av vatten är det väldigt viktigt att se till att grundarbetet blir väl utfört. Skulle något vara halvdant utfört när det kommer till vattenledningar så kan det leda till stora skador framöver. Har dessutom arbetet inte utförts av rörmokare med de rätta certifikaten kan kostnaderna bli höga då inte försäkringarna kommer att täcka skadan.

Kontakta oss tidigt i ert planeringsarbete så ser vi till att badrummet blir både snyggt och säkert.

Installation kök

Ett nytt kök vore väl fint. Kanske det är dags för ett stambyte och ni vill passa på att renovera köket när ändå allt ska rivas upp? Eller renovera ert nuvarande kök eller bygga ett helt nytt kök. Då finns vi på Rörex där för er. Vi har endast auktoriserade rörmokare. Ni som kund kan känna er trygg i att ett arbete utfört av oss ger er ett snyggt och säkert kök som är försäkrat om olyckan skulle vara framme.

Har ni funderingar på om ni kan flytta på exempelvis vattenledningen till diskhon kontakta oss så kan vi komma och titta på det. Vi hjälper gärna till att planera hur ni på bästa sätt utifrån inkommande vattenledningar planerar ert kök.

Privatperson, företag eller fastighetsägare

Rörex hjälper kunder med allt från små till stora projekt. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med sina vattenledningar eller installationer. Är du tveksam är du alltid välkommen att rådfråga oss.

Kontakta oss och beskriv vad du önskar göra eller det problem du har. Vi kommer ut till dig och tittar på jobbet och ger dig en offert.